Afholdte arrangementer

Workshop - Kom ud over rampen

Onsdag d. 22. februar faciliterer Iværksætterforløbet og Slagteriet Udviklingspark Vejle en spændende iværksætterworkshop om, hvordan vi kan øge vores bevidsthed om den måde, vi præsenterer os selv på – og den forskel det gør!

Gitte Lindholt fra Empower Lab kommer og deler ud af sin viden og erfaring om kropssprog, storytelling og præsentationsteknik.

Se her hvordan Gitte selv præsenterer workshoppen:

Kom ud over rampen
– workshop i kropssprog, storytelling og præsentationsteknik

Dato: 22. februar 2017, BLÅ mødelokale.

Tidsrum: Kl. 9.00 - 13.00

Om workshoppen:

• Vil du gerne have hele kroppen med, når du skal præsentere dit produkt eller holde et foredrag?
• Føler du dig lidt akavet, når du skal fortælle om dit produkt?
• Hvad gør du med hænderne, øjnene og fødderne?

Alt det og meget mere vil vi arbejde med i workshoppen, som giver dig en smagsprøve på de basale teknikker til at bruge din krops fulde potentiale, så du fremstår mere levende og autentisk.

Workshoppen vil indeholde bl.a.:

• Dramaøvelser og leg
• Præsentationsteknik
• Dramaturgien og opbygningen af en god historie/foredrag

Praktisk:
Vi kommer til at bruge hele vores krop, så det anbefales, at du tager behageligt tøj på/med.

Om underviseren:
Jeg brænder for at være instruktøren, der får det bedste frem i en skuespiller, foredragsholder eller formidler.
Jeg er iværksætter og ejer af Empower Lab, som er en foredrags- og eventvirksomhed.
Oprindeligt er jeg cand. mag i teatervidenskab, har instrueret over 20 teaterforestillinger og turneret i Sydamerika og Europa.
Jeg afholder foredrag og har erhvervserfaring som højskolelærer og karrierekonsulent.
Er desuden certificeret ledelses- og teamcoach og certificeret i DISC-persontypeanalyser.

Tilmeld dig her.

Vi glæder os til at se dig d. 22. februar!

Gratis advokat- og revisorrådgivning

Gratis økonomisk rådgivning ved:
Martinsen Rådgivning & Revision- læs mere her

Gratis juridisk rådgivning ved:
Codex advokater- læs mere her

 

 

Viden til vækst

En virksomhed er aldrig sundere end de mennesker, der arbejder i den!!!

Når vi siger ”mennesket som fundament for vækst” sætter vi fokus på værdiskabelsen ved raske, sunde og top motiverede medarbejdere, chefer og ejere.

Vi har inviteret Jørgen Leschly Thorsted, der gennem en times tid præsenterer dig for indsigter fra biologien og hjerneforskningens verden og vil undersøge nogle af de redskaber, som professionelle atleter og soldater bruger.

 Vi lover, det ikke bliver kedeligt.

Specielt små og mellemstore virksomheder er sårbare ved længerevarende sygdom og stress, men i virkeligheden er væksten truet lige så meget af manglende motivation og på grund af ”forkert” omgang med vores grundlæggende biologi.

Efter inspirationsmødet er det muligt at booke uforpligtende gratis mini workshops for de enkelte deltagere hvor I kan klarlægge jeres potentiale ved at gøre sundhed til et strategisk arbejdsredskab i jeres virksomhed.

Når vi opdager hvor meget der kører på automat piloten – så opdager vi vores fulde potentiale.

”Gennem mødet med Dr. Bruce Lipton og Rob Williams – blev jeg personligt interesseret i den måde vi omgår vores biologi og hjerne på… og det gik op for mig, at vi via de programmer vi downloader gennem barneår og via kultur osv. også får lagt programmer ned, der kan begrænse vores muligheder”, fortæller Jørgen Leschly Thorsted.

Jeg tror på, at vi skal gøre ”kagen større”, når vi taler om velfærd og vækst i et samfund, og så er det afgørende, at vi alle forstår de muligheder, vi har for succes og ikke mindst et sundt og godt liv….”

”Jeg glæder mig til at møde dig i Vejle d.6/12. Vi ses.”

Jørgen fortæller om sig selv;

”57 år oprindeligt bank- og investerings-uddannet. Har siden 2012 indgående interesseret mig for hvorledes vores hjerne og biologi påvirker os. Interessen opstod efter jeg i en relativ sen alder 50... kastede mig over Ultraløb 250 km i Sahara og flere hundrede km i arktisk kulde i Yukon. Privat er jeg i de sidste snart 6 år kæreste med Hedvig der har 3 børn (7,10 og 12) og jeg har selv to "børn; Caroline på 17 og Frederik på 20. Hedvig bor ved Gl Rye og jeg på Hindsholm, så jeg dækker nemt hele Danmark som min arbejdsplads.

Foredraget er gratis men kræver tilmelding.

Tilmeld dig her.

 

 

 

Modul 5 - SEO og kommunikation

Alle virksomheder har brug for Succes Online. Den gennemsnitlige dansker har mere end 3 forbundne enheder, og bruger internettet til alt fra kommunikation med det offentlige til handel af dagligvarer. De store danske virksomheder er allerede online. Men rygraden i den danske økonomi, vores små og mellemstore virksomheder, er bagud og i meget mindre grad aktive online.

Med den baggrund gik Google sammen med Erhvervsstyrelsen og seks andre partnere om at skabe Succes Online tilbage i 2012, som har til formål at hjælpe netop de små og mellemstore virksomheder med at udleve deres online potentiale. I dag, fire år senere, har vi i tæt samarbejde med landets kommuner, erhvervsråd og væksthuse trænet over 2.500 virksomheder fordelt på mere end 50 kommuner i, hvordan små og mellemstore virksomheder bedst får succes online.

Succes Online er succes for hele din virksomhed. Kunderne er klar på nettet og e-handlen slår rekorder år for år. Det giver konstant nye digitale forretningsmuligheder og udfordrer den måde, du driver virksomhed på. Landets store virksomheder har for længst kastet sig over mulighederne.

Men hvad med din virksomhed? Sandsynligheden for at misse det næste digitale tog er stor. Det er nu du skal stige på. I alliance med landets førende digitale eksperter og partnere, inviterer Google, Vejle og Kolding til følgende Succes Online moduler:

Modul 1 – Online tilstedeværelse den 4. oktober 2016
(Slagteriet Udviklingspark Vejle)

Modul 2 – Brug dataen i din virksomhed 26/10 2016 (Kolding)

Modul 3 – Skab trafik til dit site den 8. November 2016
(Slagteriet Udviklingspark Vejle)

Modul 4 – Sociale Medier og Kunderelationer den 22/11 2016 (Kolding)

Modul 5 – SEO og Kommunikation den 6. december 2016
(Slagteriet Udviklingspark Vejle)

Læs mere om kurserne i Vejle og Kolding og tilmeld dig her

Informationsmøde for iværksættere, Vejle

Vil du undgå de fejltagelser, som andre har begået? Så start med et gratis informationsmøde, som giver dig et godt udgangspunkt for at komme videre. Mødet er for alle og du får værdifuld information og værktøjer, der betyder, at du er bedre rustet til at komme i gang. Du får også introduktion til den hjælp, der findes for iværksættere. Læs mere og tilmeld her.