Afholdte arrangementer

Verdens bedste pitcher - er det dig?

Tirsdag d. 19. maj fra 9.00-12.00 tilbyder Slagteriet Udviklingspark Vejle en 3 timers workshop med en af de nye stjerner på himlen indenfor pitching: Pitcherific.

Pitching er en afgørende kompetence for at kunne lykkes som iværksætter. Det er nemlig afgørende at kunne pitche klart, præcis og overbevisende til potentielle kunder, samarbejdspartnere og investorer. Så du har måske en god idé? Men kan du pitche den? Kan du få visionen udbredt?

På workshoppen arbejder vi hands on med at skabe og træne dit pitch. Du får viden om pitch som disciplin og bruger effektive værktøjer til at opbygge dit pitch på en hensigtsmæssig måde og med det rigtige indhold.

Når du har skruet et klart, men stærkt pitch sammen, arbejder vi med, hvordan vi får kropssproget til at understøtte og forstærke vores budskab, når vi står i pitch-situationen til et kundemøde, et netværksarrangement eller i en elevator sammen med en mulig investor og samarbejdspartner.

Åbent arrangement: Tilmelding til Stinne Hansen: ancro(at)vejle.dk

 

Underviser: Pitcherific

Hjemmeside og Wordpress

Wordpress Seminar

Hvad er Wordpress? - Hvad er alternativerne

Hvordan kommer man i gang? - Domæne & Webhotel, Installation

Valg af Tema - Mobil responsive, Installation,Webshop

Indstillinger i Wordpress

SEO – Plugins, Google Analytic

Webshop

Anbefalede plugins

Test – Speed, SEO

Underviser: Aditup.dk, Anders Sevelsted. Lukket arrangement

WORKSHOP: ADWORDS 1 OPSTART

Få eksperthjælp til at starte din første AdWords-kampagne!

Over 86% af danskerne søger på internettet, før de køber en vare eller service. I Danmark er Google det sted, vi søger.

AdWords Opstart er for dig, der ønsker at blive guidet gennem opstarten af din første AdWordskampagne. Du sidder med din egen pc og arbejder konkret på din AdWordskampagne under kyndig vejledning af en AdWordsekspert. Således får du trygt og effektivt alle fordelene ved AdWords og bliver samtidig din egen AdWordsekspert!

NB. Inden du møder op på workshoppen er det en forudsætning, at du har aktiveret din AdWordsvoucher. IVÆKST sender dig din unikke voucher i mailen, der bekræfter din tilmelding for workshoppen (læs mere under fanen 'forberedelse').

9 ud af 10 IVÆKSTkursister, der har været på workshop i AdWords forventer, at de i høj eller nogen grad kan øge deres virksomhedsomsætning eller -indtjening ved at bruge de værktøjer, de har lært.

Google AdWords niveau 1 finder sted i Slagteriet Udviklingspark Vejle, Havneparken 2 følgende datoer:

·         Torsdag den 7. maj

·         Mandag den 1. juni

·         Onsdag den 2. september

·         Tirsdag den 10. november

Læs mere og tilmeld dig på http://ivaekst.dk/.

Er du iværksætter og kender vigtigheden af sociale netværk?

Så deltag i foredraget ”Iværksættere og deres netværk – at forbinde eller at være forbundet” og få et nuanceret billede af sociale netværk.

Professor Kim Klyver vil i sit oplæg behandle følgende grundlæggende spørgsmål, der hver især indeholder et paradoks og lægger op til debat:

         Er netværk altid godt?

         Hvad definerer et godt netværk?

         Kan netværk styres – og i hvilken grad?

         Hvordan fungerer sociale netværk?

 Tilmelding: Stinne: ancro(at)vejle.dk, tlf. 76 8118 90.

 Kim Klyver har en Phd i entreprenørskab fra Syddansk Universitet.

Kim’s primære forskningsinteresser i entreprenørskab indeholder temaer som personlige netværk, køn, institutionel teori og adfærdsgenetik. Hans forskning har modtaget adskillige internationale forskningspriser. Udover jævnlig fremtræden i pressen, giver han ofte foredrag for både iværksættere, politikere og embedsmænd. Han er ligeledes ekspertmedlem af OECD og Europa Kommissionens gruppe for ’Self-employment’

 Iværksætteres personlige netværk

Siden 70´erne har vi diskuteret vigtigheden for en iværksætter i at have et godt netværk.

Via personlige/sociale netværk har iværksættere forsøgt at fremme egne og andres karrierer. Personlige netværk er ganske enkelt blevet et naturligt element i iværksætteres stræben efter succes.

Offentlige institutioner og private virksomheder gør ligeledes brug af sociale netværk som værktøj til at hjælpe iværksættere med deres virksomheder.

Brug af netværk giver adgang til ekstra ressourcer så som kapital, vejledning, følelsesmæssig støtte mm., som kan styrke iværksætterens konkurrencemæssige fordele.

Med udgangspunkt i entreprenøriel netværksteori og dens udvikling gennem de seneste 30 år – samt med eksempler fra egen forskning – vil professor Kim Klyver i foredraget skitsere nogle af de grundlæggende problemstillinger, der gør sig gældende, når man diskuterer værdien af netværk for iværksættere.

Formål - at give tilhørerne en forskningsbaseret og nuanceret forståelse af, hvordan netværk kan bruges og ikke bruges, samt hvordan personlige netværk fungerer.

Hvem henvender foredraget sig til? – Primært iværksættere og potentielle iværksættere, men da problemstillinger omkring netværk er universelle, vil alle med interesse for at få et mere nuanceret billede af, hvordan sociale netværk fungerer, kunne få udbytte heraf.

SEO & Google Analytics

SEM / SEO / Søgemaskineoptimering

Hvad dækker alle navnene over?

På dette seminar tager vi et kig ind i en verden fyldt med fagtermer og regler.

Google står i dag for over 90 % af søgemaskinetrafikken i Danmark.

Derfor gennemgår vi hvordan Google “tænker”, så vi kan danne os et indtryk af, hvilket arbejde der ligger foran os i forbindelse med SEO.

På seminaret kigger vi på:

Forskellen på SEO/SEM

Google Analytics

Hvad er Meta Data

Søgeordsanalyse

Mobile responsive websites

Content

Link building

Google Adwords

 

Inden dagen er omme, ved du rigtig meget om SEO og har fået en håndfuld værktøjer med hjem, så du kan komme i gang med at optimere din hjemmeside med det samme.

Underviser: Aditup.dk, Anders Sevelsted. Lukket arrangement