Afholdte arrangementer

Gratis advokatrådgivning i Slagteriet

Den tredje tirsdag kl. 9-11 hver måned har iværksættere og mikrovirksomheder mulighed for at få gratis rådgivning fra Vilsgaard Advokater. Her kan man få vurderet sager såsom produktrettigheder, inkassosager, kontrakter mv. Tilbuddet gælder også for virksomheder, der ikke er lejere i Slagteriet.

Informationsmøde for iværksættere, Vejle

Vil du undgå de fejltagelser, som andre har begået? Så start med et gratis informationsmøde, som giver dig et godt udgangspunkt for at komme videre. Mødet er for alle og du får værdifuld information og værktøjer, der betyder, at du er bedre rustet til at komme i gang. Du får også introduktion til den hjælp, der findes for iværksættere. Læs mere og tilmeld her.

 

ANSIGTSLÆSNING – en ny vej til at optimere kommunikation!

Arrangementet er gratis, men tilmelding nødvendig. Tilmeld dig hos Stinne Hansen på ancro(at)vejle.dk

Peer Heissel:

”Et ansigt kan læses som en åben bog - det er mosaik af information om, hvem du er.Forstå dig selv og andre - det indre afspejles i det ydre - ansigtet er en sladrehank.Med udgangspunkt i bogen med titlen. ”Dit ansigt er en sladrehank”, gennemgår Peer Heissel ansigtet og forklarer form, linjer og farvers betydning for personligheden.Vi lærer at læse ansigter, inden vi lærer at læse bogstaver. Babyer responderer på moderens ansigtsmimik, langt inden de lærer at tale. Et ansigt kan læses som en åben bog. Vi har længe hørt om, at kropssprog fortæller om hvem vi er, men de færreste er opmærksomme på, at ansigtet er en utrolig sladrehank om personligheden, samt indikator om vor fysiske tilstand. Vi læser hinandens ansigter ubevidst, men med dette foredrag bliver du i stand til detaljeret og konkret at forstå hvilke tegn, der fortæller hvad, eksempelvis stritører, lange fortænder, store øjne eller smalle læber.Ansigtslæsning er en måde at læse kroppens beskeder på – og jo flere informationer vi bliver opmærksomme på, desto bedre forudsætninger har vi for at korrigere og optimere vores egen levemåde og forstå andre.Efter foredraget vil du ikke kategorisere mennesker, men læse dem, forstå dem og kunne se det unikke og individuelle særkende hos dem du møder. Kunne læse hvor styrker og belastninger findes hos personen – og åbne en ny og fantastisk verden!”

 

Seminar for entrepreneurs: Danish Business Culture

Consultant and assistant professor Mark Leslie Hughes provides some valuable insights on Danish Business Culture and the importance of intercultural understanding when starting up a business. Læs mere og tilmeld dig her

Informationsmøde for iværksættere, Vejle

Vil du undgå de fejltagelser, som andre har begået? Så start med et gratis informationsmøde, som giver dig et godt udgangspunkt for at komme videre. Mødet er for alle, og du får værdifulde informationer og værktøjer, der betyder, at du er bedre rustet til at komme i gang. Du får også introduktion til den hjælp, der findes for iværksættere.

Læs mere og tilmeld dig her