Afholdte arrangementer

Informationsmøde for iværksættere, Vejle

Vil du undgå de fejltagelser, som andre har begået?
Så start med et gratis informationsmøde, som giver dig et godt udgangspunkt for at komme videre.
Mødet er for alle og du får værdifuld information og værktøjer, der betyder, at du er bedre rustet til at komme i gang. Du får også introduktion til den hjælp, der findes for iværksættere. Læs mere og tilmeld her.

Gratis advokat- og revisorrådgivning

Gratis økonomisk rådgivning ved:
Martinsen Rådgivning & Revision- læs mere her

Gratis juridisk rådgivning ved: 
Codex advokater- læs mere her

 

 

Gratis advokat- og revisorrådgivning

Gratis økonomisk rådgivning ved:
Martinsen Rådgivning & Revision- læs mere her

Gratis juridisk rådgivning ved:
Atlas Ellebye advokater- læs mere her

 

 

Startup Talent Attraction

Kom med til Startup Talent Attraction – du kan møde en ny kollega, praktikant eller måske en co-founder

Vi inviterer til Startup Talent Attraction i oktober. Her vil vi matche og sammensætte velfungerende startup-teams ved at lade iværksættere møde dygtige profiler med interesse for at blive en del af et lovende startup.

Står du og mangler det rette talent til din iværksætterforretning? Det kan være hjælp til kommunikation, branding, salg, administration, teknisk sparring eller andet. Så deltag i vores Startup Talent Attraction. Vi skaffer profilerne, som matcher dine ønsker og behov, og som kan være med til at gøre netop dit startup til en succes. Alle deltagere bliver screenet og rekrutteret på baggrund af de ønsker, I har for jeres startup.

Arrangementet finder sted tirsdag den 9. oktober kl. 14-16.00 i:

Slagteriet Udviklingspark Vejle,
Havneparken 2,
7100 Vejle

På dagen vil der være virksomhedspræsentationer og information om behovet for nye talenter. Dernæst vil der være netværk og matchmaking mellem kandidater og startups.

Teamet er altafgørende for startups

En virksomhed er ikke mere end sine ansatte. Det gælder naturligvis også for startups. Faktisk er det rette team ofte forskellen på succes og fiasko for iværksættervirksomheder.

Investorer har i de senere år rettet fokus fra produkt til teamet. Statistikken viser nemlig, at selv det bedste produkt ikke får succes, med mindre de rette folk er med om bord.

Problemet er, at startups ofte har ringe erfaring med at rekruttere co-founders, praktikanter, ansatte eller freelancere. Så oftest er det gode team opstået helt tilfældigt, eller fordi man har været heldig i sit netværk. På dagen vil Erhvervsservice Vejle også sparre omkring aflønningsforhold.

Er du interesseret?

Tag kontakt til Jeanette Kristensen, mail: jeakr(at)vejle.dk, mobil: 29 21 60 90  eller Per Hein, mail: pehei(at)vejle.dk , mobil: 51 19 69 07 tirsdag den 11. september. Per Hein finder du  Slagteriet og Jeanette Kristensen finder du i Resilience House.

JUST FUCKING DO IT!

Casper elsker at inspirere andre mennesker, og han holder derfor ofte foredrag for at motivere til at gå efter det, man drømmer om.

Hør Casper fortælle den medrivende historien om, hvordan han som blot 12-årig startede sit første iværksættereventyr ud af mange.

Hans første webshop solgte brugte golfbolde, en idé som endte med at blive en millionforretning. Han formåede både at klare skolen og iværksætteriet sideløbende, bl.a. med hjælp fra hans mor, der var hans første medarbejder.

Casper fortæller hele historien lige fra idéen opstod og til han på et tidspunkt valgte at sælge BilligeGolfbolde.dk for at kaste sig ud i flere iværksættereventyr.

Det er et sjovt foredrag, som i den grad inspirerer til at turde tænke ud af boksen. Foredraget byder også på gode råd til nye iværksættere, og det hele er pakket ind i sjove cases, som gør fortællingen let og levende. I hvert fald hvis du spørger hans publikum.

Tid og sted

Slagteriet Udviklingspark Vejle, Havneparken 2 Vejle, d. 27. september  kl.15.00 - 16:30 i Auditoriet.

Arrangementet er gratis

Tilmeld dig her