Nyheder

Vi søger kunstner...

Er du kunstner i Vejle og omegn og har du lyst til at udstille dine billeder her i huset?

Vi har masser af vægplads på 3 etager, der mangler udsmykning. Der kommer dagligt mange besøgende så der er mulighed for høj eksponering. 
Har du 30-40 malerier du vil have udstillet, så kontakt os på telefon 76 81 18 90 for at aftale nærmere.

Perioden for udstilling vil typisk ligge på 4-6 måneder og er naturligvis gratis.

 

 

Team Slagteriet mestrer god arbejdslyst

Hvem kan........ Slagteriet kan!!!!!

Teamet i Slagteriet Udviklingspark Vejle (Vejle Erhverv) er ret stolte over at være nomineret til finalen i Syddansk mesterskab i god arbejdslyst 2018.

Vi kan nemlig rigtig godt lide vores arbejde, hinanden og vores kunder.

Vi vandt desværre ikke, men bare det at være nomineret til finalen - blandt hele 156 andre arbejdspladser i Syddanmark - er mega godt gået!

Her ser du billedet fra finalen på Haderslev Stadion 25. november.

Gazelle: -Vi har gjort det modsatte af, hvad man bør

Konceptet, der har gjort TRP-Solutions til gazelle, er så efterspurgt, at virksomheden aldrig har haft behov for selv at opsøge nye kunder.

Blot fem år efter TRP-Solutions ApS blev stiftet, har de modtaget Børsens gazelle-pris. Produktet bag succesen er en it-løsning til autolakerer, som bl.a. kan styre onlinebookinger, ordre, lagerbeholdning og tidsregistrering. It-systemet, et såkaldt ERP-system (enterprise ressource and planning), blev skabt ved et tilfælde, men efterspørgslen har været så stor, at det har gjort iværksætteren fra Slagteriet Udviklingspark Vejle til gazelle:

-Vi er naturligvis stolte over at modtage Børsens gazelle. Konceptet opstod ved et tilfælde, men vores succes skyldes, at vi har leveret det produkt, markedet har efterspurgt. Vi har været heldige, men også dygtige, siger Jesper N. Jørgensen, medejer af TRP-Solutions.
   
Stærkt samarbejde skabte succesen
Svaret på virksomhedens vækst skal findes i samarbejdet med den store amerikanske malingproducent PPG’s skandinaviske afdeling. Samarbejdet har nemlig betydet, at TRP-Solutions fik PPG’s salgsteam i ryggen, og derfor er it-systemet nu udbredt i hele Skandinavien.

-PPG har hele tiden koblet flere kunder på systemet, og det har været medvirkende til at skabe den vækst, som har sikret os gazellen. PPG har naturligvis et ønske om at skabe det bedste system for deres kunder, og det er vores opgave at levere de løsninger, der sikre, at PPG opnår det mål, fortæller Jacob Neergaard Pedersen, medejer af TRP-Solutions og ansvarlig for udviklingen af virksomhedens it-løsninger.

Utraditionel iværksætter
TRP-Solutions er ikke en traditionel iværksættervirksomhed. Faktisk har virksomheden gjort det modsatte af, hvad der ofte anbefales.

-Vi har aldrig fundet vores ”WHY”. Vi har aldrig skulle lede efter et forretningsområde eller produkt. Efterspørgslen er fra start kommet, fordi behovet var der, og sådan er det også i dag, fortæller Jacob Neergaard Pedersen og tilføjer.

-Vi følger ”den jyske model”. Vi kunne måske godt have vækstet hurtigere, men vi har aldrig brugt penge, vi ikke har. For os er sikkerheden vigtigere end at tage chancer.

Iværksætter ved et tilfælde
Det lå ikke i kortene, at Jacob Neergaard Pedersen skulle være iværksætter. Men efter at have hjulpet autolaker Leon Clausen, som i dag er medejer af TRP-Solutions, med et nyt stempelur i 2011, tog iværksætter-drømmen fart. Nye funktioner blev tilføjet systemet, og andre i branchen fik interesse for løsningen og blev koblet på systemet. Herigennem blev interessen også vakt hos PPG og et samarbejde blev indgået.

-Da jeg gik ind i branchen, var den håbløs bagud på digitaliseringen. Andre lignende brancher som fx automekanikere var meget længere fremme i udviklingen. Så vi ramte virkelig ned i et stort behov, fortæller Jacob Neergaard Pedersen.

I 2015 valgte TRP-Solutions at flytte ind i Slagteriet Udviklingspark Vejle, da der opstod behov for mere professionelle rammer i forbindelse med ansættelsen af en ny medarbejder.

-Selvom man er iværksætter, er det vigtigt at have nogle professionelle rammer. En kantine og mødelokaler stod meget højt på vores liste. Iværksætter-netværket var også vigtigt, og muligheden for at vækste i Slagteriet, fortæller Jacob Neergaard Pedersen.

I dag har TRP-Solutions ApS tre ejere. Alt it-udvikling foregår fra kontoret i Slagteriet Udviklingspark Vejle, og virksomheden samarbejder med testcentre i hele Skandinavien.

 

 

Nyt tilbud til behandlere/terapeuter i Slagteriet - Tulip

Vi har gennem længere tid fået forespørgsler fra terapeuter og behandlere om at kunne leje lokaler på timebasis. Typisk nogle der endnu ikke er klar til at leje lokaler på fuld tid.

Så for at imødekomme efterspørgslen lancerer vi nu et koncept, vi har valgt at kalde TULIP.

Tjek linket og spred gerne det glade budskab i dit netværk.

Læs mere om lokalet her.

Usædvanlig succes for iværksætterhus i Egtved

I Egtved kan de noget særligt. På mindre end 3 år er der nemlig skabt et stærkt iværksættermiljø i Roberthus. Bygningen har fået nyt liv, og iværksætterdrømmen leves fuldt ud i lokalerne, hvor der tidligere var bistandskontor.

Der er masser af snak på gangene i Roberthus Udviklingspark Egtved. De tomme lokaler er fortid, og Roberthus er i dag et pulserede iværksættermiljø som emmer af engagement, vilje og store drømme. 11 virksomheder fordelt på 13 lokaler er den nye virkelighed i det tidligere Egtved Rådhus, som er forvandlet til et dynamisk iværksættermiljø med masser af potentiale.

"Specielt i landdistrikter er det vanskeligt at lykkes med et iværksætterhus, men vi har oplevet stor lokal opbakning fra borgere og virksomheder til projektet. De fleste iværksættere vælger et iværksættermiljø som Roberthus, fordi det skaber stor værdi at sidde med andre iværksættere. Men nogen skal jo være de første til at flytte ind, ellers kommer der ikke andre til, og det giver altid udfordringer i starten", fortæller centerleder i Slagteriet Udviklingspark Vejle, Per Hein, som står bag succesen.

En lærerig proces med et godt fundament
"Vores koncept i Slagteriet Udviklingspark Vejle har gjort det muligt at forsøge at skabe et lignende iværksættermiljø i Roberthus. Vi har fordel af i forvejen at have et administrativt apparat i Slagteriet, og det har været vores fundament. Vi kender til mange af de udfordringer, der opstår, men det har også været en lærerig proces", fortæller Per Hein.

Den største udfordring ved etableringen af Roberthus som et rigtigt iværksættermiljø, har været at skabe det daglige netværk, som mange iværksættere efterspørger. Udfordringen er særlig udpræget hos iværksættere, da der traditionelt er større udskiftning hos iværksættere end for mere etablerede virksomheder. Det skyldes ofte, at virksomheden enten må lukke eller vokser ud af de eksisterende lokaler.
De færreste iværksættere ønsker at sidde alene fire ud af fem dage. Vi har derfor lært, at vi skal være mere opmærksomme, når vi tager nye lejere ind. Hvis vi skal have det rigtige iværksættermiljø, skal det være bæredygtige virksomheder, som ikke er for tidlig i sin udvikling. Ellers risikerer vi for stor udskiftning, og det skaber ikke værdi for de øvrige iværksættere i huset, fortæller Per Hein.

Nye rammer med fordele
Ulla Svaneklink Brandt er en af de iværksættere, som har stor gavn af iværksættermiljøet i Roberthus. Hun har startet firmaet Svaneklink Bogføring, hvor hun hjælper virksomheder med at bogføre, indberette moms og lignende ydelser.
"Jeg skiftede mit kontor i privaten ud med et i Roberthus for at fremstå mere professionel, og det er dejligt, at jeg samtidig bedre kan adskille arbejde fra mit privatliv. Men det har også givet mig et fagligt højere niveau, fordi jeg dagligt har kontakt og sparring med andre iværksættere. Som iværksætter er der altid udfordringer, og derfor er det skønt, at jeg har nogen at dele mine tanker med, siger Ulla Svaneklink Brandt."

Iværksætternetværket har bl.a. bidraget til, at Ulla Svaneklink Brandt har fået en opgave, hvor hun underviser i bogføring på Iværksætterforløb for ledige, der er Slagteriet Udviklingspark Vejles tilbud til ledige, som overvejer at blive iværksætter.

Virksomheder med vækstpotentiale
Flere af virksomhederne i Roberthus har stort vækstpotentiale. En af de virksomheder er Takeawalk. Jesper Roy har startet virksomheden, som har specialiseret sig i at udvikle 3D-løsninger til eksempelvis hoteller, så kunderne kan se 3D optagelser af indendørsarealet inden de bestiller. Men også ejendomsbranchen benytter i stor stil de avancerede 3D-løsningen, da det åbner nye muligheder for fremvisning og eksponering til glæde for både sælger og køber.